Rezervari sejururi
Bilete Avion

SUN HALL & APARTMENTS

  Galerie Foto
Amplasat in centrul orasului Larnaca, hotelul ofera o vedere panoramica la renumita faleza Palm Tree "Phinikoudes" si la Marea Mediterana. Pozitia excelenta a hotelului, langa centrul comercial din Larnaca, face din acest hotel una dintre cele mai bune optiuni atat pentru clientii care se afla in vacanta, cat si pentru oamenii de afaceri.
Camera
114 camere mobilate elegant, tv satelit, telefon cu linie directa, facilitati internet, mini bar, uscator de par, aer conditionat, baie/dus, balcon. 33 apartamente - 7 studiouri cu tv satelit, bucatarie, mini frigiderm radio, telefon, aer conditionat, baie/dus si balcon sau vernada, 20 apartamente cu 1 dormitor cu aer conditionat, telefon cu linie directa, tv satelit, bucatarie ,mini frigider, baie/dus, balcon sau veranda, 6 apartamente cu 2 dormitoare cu aer conditionat, telefon cu linie directa, radio, tv satelit, bucatarie, mini frigider, baie/dus, balcon sau veranda.
Teritoriu
Kition Restaurant,Helios Cocktail Bar, piscina in aer liber, jacuzzi, sauna si masaj, sporturi acvatice, sala de conferinte cu o capacitate de 300 persoane.


ANAT
O 9 atitudine
Yahoo Messenger Skype

 

Agentia    |    Contract Turistic    |    Cariere    |    Contact
Copyright©2008 by DAM Travel - All rights reserved - Created by Gxdesign Artweb