Rezervari sejururi
Bilete Avion
Pensiunea Csomád

Pensiunea Csomád

  Galerie Foto

Pensiunea Csomád - In Perla Ardealului

Numele pensiunii Csomád vine din locul de amplasare a imobilului. Pensiunea se afla la 750 metri altitudine, la poalele varfului Csomad, intr-un peisaj pitoresc.

Baile Tusnad este una dintre cele mai frumoase statiuni din Ardeal. In "Descrierea Tarii Secuilor" Orban Balazs numeste acest mic orasel "Perla Ardealului". Statiunea are o frumusete aparte, printre muntii inalti, de origine vulcanica, numai raul Olt a reusit se se strecoare. Preocuparea noastra, pe langa incantarea oaspetilor nostri data de natura, este de a oferi servicii care sa indeplineasca toate cerintele si nevoile turistilor, ca ei sa fie pe deplin multumiti de serviciile complexuilui Pensiunea Csomad.

Casele noastre de oaspeti primesc turistii dornici de odihna si relaxare de mai bine de un deceniu. La inceputuri exista numai o singura cladire. Dupa ani de experienta in turism, ne-am decis sa construim si alte cladiri, care sa satisfaca pe o scala cat mai larga asteptarile si cerintele turistilor nostri.
Daca doriti sa va relaxati si sa va odihniti, locul ideal pentru dvs. este pensiune Csomad din Baile Tusnad.

Rugam vizitatorii statiunii sa nu se astepte la bai luxuoase. In ceea ce priveste cazarile puteti sa va asteptati la pensiuni modeste si curate si la ospitalitatea traditionala a secuilor.ANAT
O 9 atitudine
Yahoo Messenger Skype

 

Agentia    |    Contract Turistic    |    Cariere    |    Contact
Copyright©2008 by DAM Travel - All rights reserved - Created by Gxdesign Artweb