Rezervari sejururi
Bilete Avion
                                     
                                  Bine ati venit în Bulgaria!

Comapania DAM Travel va invita în Bulgaria - tara cu o istorie bogata si traditii stravechi, cu un popor a carui ospitalitate este pretutindeni recunoscuta.

Bulgaria este asezata in Sud-Estul Europei, avand in vecinatati Romania, Serbia si Muntenegru, Grecia, Marea Neagra si Turcia.

Ca si Romania, in Bulgaria exista o diversitate foarte mare a reliefului: de la campie si stepa, rauri si lacuri, pana la dealuri si munti, ajungand pana la Mares Neagra. Acest lucru garanteaa o varietate foarte mare a faunei si florei. Practic, in Bulgaria, vei gasi, indiferent de anotimp, locuri in care sa iti pentreci vacanta alaturi de prieteni.

Bulgaria este o fantastica combinatie a naturii, a istoriei interesante si a culturii. Este o tara a muntilor scaldati de soare, a apelor, avand un folclor unic. Astfel, statiunile moderne de pe litoralul Marii Negre ofera turistilor frumusetea naturii, istoria si arhitectura moderna intr-o imbinare perfecta.

Iarna puteti practica skiul si snowbording in Bonsko, Botovets Pamprovo si multe alte statiuni montane. Muntii va ofera si ei peisaje fantastice: paduri intinse, formatiuni din roca vulcanica, canioane si pesteri ce contribuie la o panorama magnifica

Coasta litoralului Marii Negre este foarte populara de-a lungul decadelor, fiind una dintre cele mai vizitate destinatii din Bulgaria.
Litoralul bulgaresc mai inseamna 380 de km de plaje, 240-300 de ore de soare - pe timpul sezonului de vara, o temperatura medie a aerului intre 23 si 25 grade celsius si o temperatura a marii, in medie de 23-25 C.ANAT
O 9 atitudine
Yahoo Messenger Skype

 

Agentia    |    Contract Turistic    |    Cariere    |    Contact
Copyright©2008 by DAM Travel - All rights reserved - Created by Gxdesign Artweb