Rezervari sejururi
Bilete Avion

Despre Egipt

Sejurul în Egipt
Aceasta tara veche, cu traditii culturale bogate si infrastructura turistica bine dezvoltata, atrage turistii din toata lumea.
 În Egipt puteti calatori anul întreg, dar cele mai solicitate sunt Revelionul si vacantele de Craciun. Vacanta în Egipt este deosebita: Hurghada, popularul Sharm el Sheikh, El Gouna, denumita Venetia egipteana, sanatoriul climateric Safaga, Makadi Bay, statiunea prefertata a daiverilor – Dahab, Taba.
Egiptul a fost si ramâne tara pentru un sejur la malul marii accesibil multor turisti. Pe malul Marii Rosii vin surferii si daiverii: unii încearca sa prinda valul, altii se scufunda sub apa sa admire coralii. 
O clima blânda, marea calda, plajele largi cu nisip, hotelurile ce ofera servicii de calitate, excursii interesante, toate acestea vor face sejurul Dvs de neuitat si veti dori din nou sa reveniti în aceste locuri.
 
Hotelurile Egiptului
Pentru sejurul Dvs va sta la dispozitie o larga gama de hoteluri: de la 5* -confortabile, pâna la cele nepretentioase de 2*
Va puteti orienta catre hoteluri VIP, de 5* din Sharm el Sheikh (The Ritz Carlton 5*), Hurghada (Hurgada Marriott Beach Resort 5*), El Gouna (Sheraton Miramar Resort 5*) sau Soma Bay (Sheraton Soma Bay Resort 5*).
În statiunea Safaga sunt în general hoteluri de 3-4*. Asadar în hotelul Shams Safaga 4*, de regula, se cazeaza surferii, dar si familiile pot fi întâlnite foarte des; pentru copii lucreaza mini-clubul si exista teren de joaca. Cel mai important este ca hotelul Sham lucreaza dupa sistemul All Inclusive.
Tinerii intersati de scufundari, snorkeling (înotul cu masca si tub) si surfing- pot alege Dahab, iar în hotelul Ganet Sinai Resort 2*+, camerele sunt organizate dupa principiul “nimic în plus”, iar deservirea este pentru cei mai putin pretentiosi.
 
Excursiile în Egipt
Iubitorii de excursii vor fi vrajiti de frumusetile lumii subacvatice ale Marii Rosii,  de recifele coraliere, de pescuit si de scufundari facute chiar si cu submarinul.
Iubitorii sporturilor extreme si ai exoticului oriental vor aprecia neaparat Jeep Safari , cina cu beduinii si show-ul “1000 si una de nopti”.
În timpul sejurului în Egipt puteti vizita Muntele lui Moisei, Manastirea Sfintei Ecaterina, singurul parc coralier din lume ocrotit, Ras-Mohammed, precum si canionul colorat.
 
Vremea în Egipt
Vremea frumoasa în Egipt nu este o problema. Clima este calda si uscata. Zilele cu soare sunt mai multe decât oriunde în alta parte a globului.
Vara, temperatura aerului, în Cairo, variaza între 35-40 grade Celsius, iar iarna, între 15-20 grade.


ANAT
O 9 atitudine
Yahoo Messenger Skype

 

Agentia    |    Contract Turistic    |    Cariere    |    Contact
Copyright©2008 by DAM Travel - All rights reserved - Created by Gxdesign Artweb