Rezervari sejururi
Bilete Avion

Despre Grecia

Grecia se afla in punctul unde se intalnesc cele mari trei continente: Europa, Asia si Africa. Este punctul unde cultura greaca s-a impletit cu cea a impreiului Bizantin si cu cea acumulata aproape patru secole sub stapanirea otomana.

Privita ca leaganul civilizatiei si filosofiei vestice, Grecia este tara in care atat Jocurile Olimpice cat si democratia au luat nastere. Este o tara cu o istorie foarte lunga, plina de evenimente si totodata o cultura impresionanta ce si-au exercitat nordul Africii, Orientul Mijlociu dar si cultura Europei de Vest mai ales.

Grecia, statiuni agitate, peisaje stancoase, plaje ascunse, orase antice Cine viziteaza o data Grecia, va ramane impresionat toata viata. Exista atata varietate aici, in care fiecare insula ofera un amestec de minunatii pe care nu se poate sa le ratezi. Insa frumusetile Greciei nu se datoreaza numai insulelor sale.
Toata tara este un intins si prietenos litoral. De-a lungul fasiilor de pamant crestate, dintre Marea Egee si Marea Ionica, cele mai vechi civilizatii, timpuri legendare si obiceiuri puternic inradacinate in trecut, se intalnesc si convietuiesc cu tanarul mileniu. Trecutul si prezentul alterneaza, la fel ca si schimbarile de peisaj, de la cel marin la cel muntos, oferind vizitatorilor experiente memorabile.

Poti trai in aceasta tara, inconjurata de nepretuite valori istorice si muzee, varste stravechi - pre-clasic, roman, bizantin - toate intr-o singura zi, sau te poti bucura pur si simplu de viata, practicand sporturi acvatice, facand croaziere pe mare, pescuind, relaxandu-te in hotelurile luxoase, gustand din apetisanta bucatarie traditionala si sfarsind ziua intr-unul dintre sutele de cluburi de noapte sau discoteci.

O infrastructura adecvata, pe sosele, in aer sau pe apa, face din Grecia o destinatie extrem de accesibila tuturor celor care, ajunsi aici, vor fi liberi sa-si aleaga propriul stil de viata si cu siguranta sa-si faca prieteni noi.ANAT
O 9 atitudine
Yahoo Messenger Skype

 

Agentia    |    Contract Turistic    |    Cariere    |    Contact
Copyright©2008 by DAM Travel - All rights reserved - Created by Gxdesign Artweb