Rezervari sejururi
Bilete Avion
                                     
                                  Bine ati venit în Spania!

Comapania DAM Travel va invita în Spania - tara cu o istorie bogata si traditii stravechi, cu un popor a carui ospitalitate este pretutindeni recunoscuta.

Vacanta în Spania este posibila nu doar pe litoralul continental, dar si pe insule. Nu departe de malurile Cataloniei si Valenciei sunt situate insulele arhipelagului Balear, cele mai mari fiind Mallorca si Ibiza.
Clima mediteraneana, nivelul înalt de dezvoltare a turismului, multitudinea monumentelor istorice, diversitatea produselor de mare, a fructelor si legumelor– toate acestea fac ca Spania sa fie destinatia preferata a turistilor din toata lumea.
Hotelurile pentru cazare sunt variate: de la hotelurile cu chicineta, care nu ofera servicii de masa, pâna la hoteluri cu sistemul „All Inclusive”. Aceste hoteluri se potrivesc perfect pentru un sejur frumos, placut si ieftin.
Cea mai bogata regiune a Spaniei este Catalonia, una dintre cele 17 regiuni care formeaza acest stat al regiunilor autonome si se situeaza în nord-estul  peninsulei Pirinei.
Catalonia este un loc perfect pentru odihna care ofera oaspetilor sai plaje îngrijite, structura turistica dezvoltata, peisaje pitoresti si multe monumente istorice.

Vacanta în Spania

Litoralul continental al Spaniei, spalat de apele marii Meditarane de Vest, se întinde pe sute de kilometri si cuprinde: Catalonia, Valencia si Andaluzia.
Numarul statiunilor si diversitatea lor este într-atât de mare, încât si turistilor cu experienta le este greu uneori sa aleaga o parte anume a tarii pentru a-si petrece vacanta.
 

Cele mai importante orase-statiuni ale Spaniei sunt:
  • Costa Brava (Palmos, Plaza-de-Aro, Tossa-del-Mar, Lloret del Mar, Blanes)
  • Costa del Maresme (Malgrat del Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Callela, Sant Pol de Mar)
  • Coasta Dorada (Tarragona, La Pineda, Salou, Cambrils, Miami Playa)
  • Mallorca (Playa de Palma, Ilietas, Hala Maillor, Magaluf, Palma Nova)
  • Tenerife (Costa Adehe, Arona)
Locurile preferate de catre turisti sunt statiunile: Costa Brava, Costa del Maresme, Costa Dorada - toate situate în Catalonia, cu capitala la Barcelona.
Plajele lungi si îngrijite si curate, peisajele pitoresti, clima mediteraneana favorabila, precum si bucataria bogata, programul de excursii variate si interesante, au devenit demult cartea de vizita a Cataloniei.
Vizitarea Barcelonei, Valenciei si Jironei,a muzeului lui Salvador Dali si a muntelui sacru, Montserrat, va vor permite sa îmbinati sejurul relaxant de la mare si familiarizarea cu o bogata istorie si cultura a acestui tinut.
O alta parte atractiva este bineînteles, corrida si parcul de distractii „Port Aventura” – un loc ideal pentru odihna întregii familii.
Pe lânga toate acestea, noi va propunem excursii în tara, ca sa puteti face cunostinta cu aceast minunat tinut si sa aveti posibilitatea de a vizita orasele: Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Granada, Toledo si Saragossa.
Noutatea sezonului este Costa Asaar una dintre cele mai dinamice statiuni, situata în Comunitatea Valenciei, unde se aflaorasul Marina d’Or – o adevarata oaza turistica, cu cel mai mare thalasso si centru SPA din Europa, cu parc de distractii pentru copii, cu gradina botanica, cu multe baruri si restaurante.
De aici veti putea face excursii în Valencia, Barcelona si în orasele din apropiere.
Printre alte noutati ale sezonului ar trebui remarcata si Plaza de Oro, o statiune de elita a regiunilor din Costa Brava, unde hotelurile si apartamentele se întrec cu vilele spaniolilor avuti care au ales aceasta locatie ca loc pentru resedintele lor din afara orasului.
Ca si varietate a serviciilor, aceasta statiune nu este cu nimic mai prejos de celelalte orase-statiuni, deosebindu-se prin tarmul sau pitoresc, în lungul caruia se întinde o faleza de promenada.
Printre propunerile noastre veti gasi deja renumitele statiuni ale insulelor Canare Baleare. Insula Mallorca este cea mai mare din arhipelagul Balear si cel mai important centru turistic european care atrage turistii cu plajele sale cu nisip alb si fin, variatii ale reliefului, dar si prin viata de noapte foarte activa.
Dintre excursiile de baza din Mallorca se evidentiaza cea în care se presupune vizitarea orasului Palma- capitala arhipelagului, unde s-au pastrat urmele unei vechi civilizatii, vizitarea pesterelor în estul insulei, precum si alte excursii în partea de nord a insulei, cu vizitarea micilor orasele si a manastirilor, a tarmurilor stâncoase si pitoresti.
Nu putem sa nu amintim de bucataria bogata din Mallorca,cu preparate traditionale ca „sobrasada”, „frito mallorkin” s.a.
Dintre insulele Canare, în primul rând, mentionam insula Tenerife care a devenit, de curând, preferata destinatie turistica. Majoritatea complexelor hoteliere au fost construite în ultimii 10-15 ani sau mai recent.
Multe dintre ele se întind pe o suprafata mare si ofera numeroase servicii. Politica constructiilor de pe litoral permite pastrarea reliefului natural, plajele noi din nisip vulcanic sunt protejate de valurile mari ale Atlanticului.
Atractia naturala cea mai mare este, fara îndoiala, vulcanul Teide, cel mai vizitat Parc National si cel mai înalt punct al Spaniei.
De asemenea veti avea posibilitatea sa vizitati insula vecina - La Gomera, sa escaladati vulcanii inactivi ai insulei Lanzarote, sa admirati arhitectura coloniala extraordinara a orasului Las Palmas si dunele vestitei statiuni Playa del Ingles, pe insula Grand Canaria.
Åži, desigur, nu puteti ignora „Loro Park„ - situat pe insula Tenerife, unde copii si adultii vor urmari show-ul papagalilor, delfinilor, al pisicilor de mare.
De asemenea, va veti putea plimba pe aleile parcului, unde puteti admira animale din toata lumea: pinguini, gorile, tigri, crocodili, flamingo si bineînteles celebrii papagali s.a..                                                                                                                                                

Hotelurile în Spania
Toate hotelurile în Spania sunt confortabile si au deschidere la mare. Hotelurile în statiunile Spaniei sunt situate în orasele mici si au în apropiere magazine, baruri, restaurante si discoteci, însa nu au plaja proprie.
Pe malurile  Costa Brava si Costa Dorada, se afla hotelurile cu 3*, iar cele de 5* sunt destul de rare. Folosirea piscinelor si a sezlongurilor în majoritatea cazurilor este gratuita. Hotelul nu poarta raspunderea pentru documentele, banii si lucrurile pretioase, daca acestea nu sunt pastrate în seif.
Camerele hotelurilor cu 3* , cu exceptia celor mai ieftine, sunt dotate cu aer conditionat, TV- satelit, seifuri.
Pardoseala, de regula, din gresie. Schimbarea asternutului se face de doua ori pe saptamâna, prosoapele sunt schimbate în fiecare zi. În baie veti gasi sapun, în unele hoteluri sampon si servetele.
Hotelurile de 4ofera, suplimetar sampon si crema de ras. Feohnul si mini-barul nu sunt garantate nici macar în hotelurile cu 4*. Serviciile de spalatorie, calcat si curatatorie sunt oferite în hotelurile din categoria 4* si 5*, uneori si în cele de 3*.
 În unele hoteluri de 3* se poate închiria fierul de calcat.


Plajele Spaniei

Plajele sunt municipale si gratuite. Se plateste doar închirierea sezlongurilor (3-5 euro/zi) si a umbrelelor (5-7 euro/zi)
 


ANAT
O 9 atitudine
Yahoo Messenger Skype

 

Agentia    |    Contract Turistic    |    Cariere    |    Contact
Copyright©2008 by DAM Travel - All rights reserved - Created by Gxdesign Artweb