LOCALIZARE
Acest hotel este la un kilometru de centrul Puerto de la Cruz din Tenerife. cest hotel este situat relativ aproape de Loro Park. Plaza Charco se afla pe jos de Casa Del Sol. Proprietatea Puerto de la Cruz se afla la 9 minute de mers pe jos de Risco Belle Aquatic Gardens, la doar 5 minute de mers pe jos de statia de autobuz Taoro.

FACILITATI
Hotelul are o terasa pe acoperis, cu o piscina in aer liber, care ofera vedere la Muntele Teide.
Casa del Sol are o sala de lectura si o sala de jocuri. Exista ping-pong, iar lounge-ul cu TV are TV prin satelit cu canale internationale. Receptia cu program nonstop poate oferi informatii turistice, iar faimoasele piscine Lagos de Martianez sunt la 10 minute de mers pe jos. Acest hotel din Puerto de la Cruz ofera o piscina incalzita si sezlonguri la un cost suplimentar. Oaspetii pot face diferite aranjamente la Casa Del Sol, inclusiv tenis de masa si biliard sau pot inchiria biciclete pentru a explora Puerto de la Cruz.

RESTAURANT
Hotelul are un restaurant tip bufet, unde oaspetii se pot relaxa. Oaspetii pot lua micul dejun la restaurant. Barul El Rey de las Tortillas este situat la aproximativ 7 minute de mers pe jos.

CAMERE
Fiecare camera a Hotelului Casa del Sol are televizor, balcon sau terasa privata si frigider. Baile private sunt dotate cu uscator de par. Utilizarea seifului este disponibila la cerere si la un cost suplimentar.
Studio(25 mp)
Standard Triple Studio(30 mp)
Standard Studio(30 mp)
Studio with Balcony(30 mp)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-TFS Day 1 2023 Bucuresti - Tenerife; Taxe de aeroport; ; ; Avion TFS-OTP Day 1 2023 Tenerife - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Budapesta catre CASA DEL SOL, Tenerife, Spania