Lagos de Fanabe

Costa Adeje, Spain
de la
EUR 1794 00 EUR
2 adulti
LOCALIZARE: resortul este situat intr-o locatie unica , la doar 50 metri de plaja Fanabe care este considerata una din cele mai bune din sudul insulei Tenerife.
Aeroportul Tenerife Sud este la 20 km. Playa de Las Americas este la 10 minute de mers pe jos. Plaja El Duque este la 800 metri.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele sunt situate in cladiri de joasa inaltime de culoare alba si au un decor tipic spaniol.
Apartamentele cu un dormitor la parter :  recent renovate complet in stil modern si exclusivist, are un dormitor cu paturi twin, un lounge spatios cu o canapea extensibila si o bucatarie complet utilata capacitate 2-4 persoane.


FACILITATI HOTEL: receptie, restaurant, terasa, piscina exterioara, bar la piscina, zona de relxare cu vedere la ocean, posibilitatea de all inclusive, parcare, conexiune la internet wireless, se accepta animale de companie (pana la 5 kg).

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTP-TFS 2022 Bucuresti - Tenerife; Taxe de aeroport; Avion TFS-OTP 2022 Tenerife - Bucuresti; CATERING (doar apa); Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Lagos de Fanabe, Tenerife, Spania